Academia de creativitate pentru copii

O vara colorata la Academia de Creativitate!

Leave a comment

Academia noastra a intrat in programul special de vacanta de mai bine de doua saptamani. Asa cum v-am anuntat, am conceput un program flexibil pentru perioada de vara, astfel incat sa poata fi adaptat si completat cu alte activitati planificate.

In fiecare zi se vor desfasura activitati si cursuri de pictura, modelaj in lut, textile si podoabe. Toate acestea sunt presarate cu multa voie buna si jocuri diverse menite sa antreneze creativitatea copiilor.

Cursurile de pictura sunt foarte iubite de catre micii creatori deorece le hranesc placerea de a colora si, in acelasi timp le ofera libertatea de a „povesti” in plan bidimensional toate gandurile si povestile lor.

In acelasi timp, aceste activitati de pictura ofera copiilor posibilitatea perfectionarii tehnicii picturale precum si a insusirii unor notiuni de baza despre pictura. Pentru a diversifica intalnirile noastre, le propunem suporturi diverse si ii invitam pe aceasta cale sa picteze atat pe hartie cat si pe carton sau panza precum si pe diverse obiecte din lemn si alte materiale naturale!

Prietenii nostri mici apreciaza aceasta abordare plecand incantati de la cursuri cu o compozitie plastica originala, vesela si foarte colorata. 🙂

Ii felicitam inca o data pentru spontaneitatea ce ii caracterizeaza, le uram succes in dezvoltarea lor si le promitem ca le vom fi alaturi in descoperirea culorilor acestei lumi!

Cu drag,

Echipa feel smART

 cursuri-pictura-copii-1 cursuri-pictura-copii-2 cursuri-pictura-copii-3 cursuri-pictura-copii-4 cursuri-pictura-copii-5 cursuri-pictura-copii-6

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s