Academia de creativitate pentru copii

Alătură-te echipei

Vrei să te implici în activitatea Academiei de Creativitate?

Eşti o persoană entuziastă, creativă şi crezi că o echipa mică poate face lucruri mari? Atunci vrem să te cunoaştem!  Iată care sunt posturile pe care le avem disponibile o dată la câteva luni.

Colaborator Playgroup

Căutăm colaboratori pentru întâlnirile de playgroup, la care participa copii cu vârste cuprinse între 1 – 4 ani, alături de părinţii lor. Dacă ai experienţă de lucru cu cei mici, dacă eşti o fire veselă şi optimistă, şi ţi-ar plăcea să îţi începi zilele cu două ore de înviorare şi distracţie alături de juniori, citeşte încontinuare!

Ce ne poţi oferi tu?

Vei avea următoarele responsabilităţi:
– împreună cu un coordonator, vei asista la sesiunile de playgroup ce au loc în dimineţile de marţi, miercuri şi joi, între orele 10.00 – 12.00. Activităţile desfăşurate la playgroup variază în funcţie de tematica întâlnirilor, dar includ întotdeauna joacă, muzică, dans şi poveşti.
– vei fi implicat/ă în organizarea petrecerilor pentru copii, de la partea de concept până la implementare şi interacţiune cu cei mici.

Eşti încurajat/ă să îţi pui în aplicare propriile idei şi să îţi dezvolţi creativitatea, sugerând noi jocuri şi activităţi pentru juniori. De asemenea, în funcţie de pasiunile tale, poţi asista la atelierele de pictură, textile, podoabe sau modelaj. Colaborarea este pentru o perioadă de 3 luni, 10 ore/săptămâna.

Şi ce-ţi putem oferi noi, în schimb?

– un mediu de lucru efervescent, în care vei primi constant feedback şi vei avea ocazia să îţi dezvolţi abilităţile de comunicare
– decont transport pentru activităţile care privesc Academia de Creativitate
– posibilitatea de câştig material, în funcţie de numărul copiilor înscrişi la activităţi
– posibilitatea de câştig material în cazul în care unul dintre proiectele pentru care aplicăm la diferite surse de finanţare, este subvenţionat

Voluntar Comunicare&PR

Dacă eşti o fire sociabilă, îţi place să scrii, crezi în educaţia nonformală şi vrei să-ţi pui în practică cunoştinţele de PR, citeşte în continuare!

Ce ne poţi oferi tu?

Vei avea următoarele responsabilităţi:
– comunicare cu mass-media
– promovarea activităţilor Academiei
– redactare articole pentru blog, legate de psihologia copilului şi creativitate
– organizare de evenimente, de la partea de concept până la implementare

Eşti încurajat/a să îţi pui în aplicare propriile idei şi să îţi dezvolţi creativitatea şi abilităţile de comunicare şi PR. Voluntariatul este pentru o perioada de 3 luni, 15 ore/săptămâna.

Şi ce-ţi putem oferi noi, în schimb?

– un mediu de lucru în care vei primi constant feedback şi vei avea ocazia să înveţi şi să te dezvolţi în direcţia pe care ţi-o doreşti
– contract de voluntariat
– scrisoare de recomandare
– decont transport pentru activităţile care privesc Academia de Creativitate
– posibilitatea de câştig material, dacă unul dintre proiectele pentru care aplicăm la diferite surse de finanţare, este subvenţionat

Dacă ţi-ar plăcea să faci parte din echipa noastră, trimite CV-ul tău alături de câteva rânduri în care să ne convingi că ne potrivim, la adresa contact@feelsmart.ro. Nu uită să specifici în subiectul emailului pentru ce poziţie aplici.

Leave a comment