Academia de creativitate pentru copii

Sorcova, vesela, să creați, să colorați…

1 Comment

atelier-de-creativitate-sorcova-vesela

Încheiem săptămâna tematică Joc și Imaginație duminică, 21 decembrie, cu atelierul de creativitate „Sorcova veselă”! Vom discuta despre tradiția sorcovitului, iar copiii își vor confecționa propria sorcovă, dezvoltându-și simțul estetic. De asemenea, își vor exersa abilitățile fine motorii și vor descoperi noi texturi și culori.

Sorcovele îi vor transpune pe cei mici în lumea fanteziei și a jocului, stimulându-le imaginația. Întrebările și poveștile despre simbolistica acestor baghete care urează un an nou plin de reușite, vor contribui în mod activ la dezvoltarea creativității celor mici, în timp ce varietatea de materiale pe care atelierul le pune la dispoziția juniorilor, le va deschide o lume plină de culoare și combinații nenumărate. Mai mult, copiii vor începe noul an cu veselie și entuziasm, sorcovind membrii familiei și prietenii cu o sorcovă confecționată chiar de ei înșiși, învestită cu puteri magice.

Atelierul va fi susținut de Alina Tudor, artist și manager programe Academia de Creativitate, pe care cei mici o întâlnesc la playgroup și la cursurile de pictură și modelaj.

Grupa de vârstă: 6 – 10 ani

Durata activității: 11.00 – 12.30

Participarea la atelierul de creativitate „Sorcova veselă”, este gratuită și se face pe bază de înscriere la adresa inscriere@feelsmart.ro. Termenul limită de aplicare este sâmbătă, 20 decembrie. Activitatea se va desfășura la sediul Academiei de Creativitate, str. Caragea Ioan Vodă nr. 2, București.

One thought on “Sorcova, vesela, să creați, să colorați…

  1. Pingback: Vă invităm la Joc și Imaginație! | Academia de creativitate pentru copii

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s