Academia de creativitate pentru copii

Fetițele voastre își pot crea propriile podoabe!

Leave a comment

atelier de bijuterii din fetruLe așteptăm marți, 16 decembrie, la atelierul de bijuterii din fetru. Vor pătrunde în lumea colorată a textilelor și își vor dezvolta creativitatea și simțul estetic, alături de abilitățile motorii fine. Atelierul face parte din săptămâna Joc și Imaginație, dedicată pregătirilor pentru Crăciun de la Academie.

Broșe colorate, brățări originale, accesorii de păr înflorate – participantele își vor îmbogăți caseta de bijuterii și își vor exersa dexteritatea. Mai mult, purtând podoabele pe care și le-au confecționat singure, fetițele își vor spori încrederea în sine și vor dobândi curajul de a experimenta cu noi forme și texturi. Până la urmă, imaginația împreună cu materialele colorate, o foarfecă, lipici și ațe, pot aduce la viață mii de posibilități.

Atelierul va fi susținut de Alina Tudor, artist și manager programe Academia de Creativitate, pe care cei mici o întâlnesc la playgroup și la cursurile de pictură și modelaj. 

Grupa de vârstă: 4-8 ani
Durata atelierului: 17.00 – 18.30

Participarea la atelierul de bijuterii din fetru este gratuită și se face pe bază de înscriere la adresa inscriere@feelsmart.ro. Termenul limită de aplicare este luni, 15 decembrie. Activitatea se va desfășura la sediul Academiei de Creativitate, str. Caragea Ioan Vodă nr. 2, București.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s