Academia de creativitate pentru copii

Părinți, copii și o întorsătură de situații. Sâmbătă, 20 decembrie.

Leave a comment

copii, parinti si o intorsatura de situatii

Cum ați văzut în programul evenimentului Joc și Imaginație, pentru ziua de sâmbătă, 20 decembrie, vă rezervasem un atelier supriză.

Însă astăzi spulberăm misterul și vă spunem că v-am pregătit… un atelier pentru copii și părinți deopotrivă, menit să creeze cadrul potrivit în care, prin joc, să vă cunoașteți gândurile și sentimentele unii altora. Pe scurt, părinții vor deveni copii, iar copiii, părinți.

Atelierul „Părinți, copii și o întorsătură de situații” va fi susținut de psihologul Radu Filip, care vă lansează provocarea:

„Vă invit să faceţi schimb de roluri cu cei mici pentru a descoperi cum este comunicarea dintre voi, cât de bine vă cunoaşteţi unul pe celălalt, dacă ştiţi să-i ascultaţi şi dacă ştiţi cum să le cereţi, dacă îi înţelegeţi şi dacă ştiţi ce şi cum să le oferiţi. Iar toate aceste lucruri le vom face în joacă, dar nu iresponsabil, pentru că, mai ales la vârsta aceasta, joaca e o treabă serioasă. Vă invit, deci, nu să dăm în mintea copiilor, ci să fim în mintea copiilor şi să fim, astfel, cât putem de aproape de ei.”

Radu Filip este psiholog specializat în consiliere psihologică şi psihoterapie centrată pe adult-copil-cuplu-familie, cu competenţe în psihoterapia experienţială a unificării, psihoterapia cuplului şi a familiei, dezvoltare personală individuală şi de grup. Mai multe detalii despre activitatea sa, puteți găsi pe blogul http://filipradu.blogspot.com.

Grupă de vârstă: 4-8 ani

Durata atelierului: 11.00 – 12.30

Participarea la atelierul „Părinți, copii și o întorsătură de situații” este gratuită și se face pe bază de înscriere a părintelui și a copilului la adresa inscriere@feelsmart.ro. Termenul limită de aplicare este duminică, 14 decembrie. Activitatea se va desfășura la sediul Academiei de Creativitate, str. Caragea Ioan Vodă nr. 2, București.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s