Academia de creativitate pentru copii

Lansarea programului “Fii creativ!”

Leave a comment

eveniment-parc-sebastian

Dragi  prieteni,

asa cum bine stiti, Academia de Creativitate se pregateste pentru primul eveniment din cadrul programului „Fii creativ” pe care l-a lansat in luna august 2013. Acest program s-a nascut din dorinta noastra de a oferi acces la activitatile pe care le desfasuram cu atata pasiune, unui numar cat mai mare de copii.

De aceea, ne-am propus sa venim in intampinarea acestora cu o serie de activitati cu rol creativ-educativ in aer liber, foarte aproape de locul de joaca pentru a completa armonios jocul, creativitatea si educatia.

Ne dorim sa le oferim copiilor o alternativa eficienta de petrecere a timpului, sa le transmitem incredere in fortele proprii si sa le stimulam creativitatea pentru o dezvoltare armonioasa a sinelui.

De asemenea, asteptam cu nerabdare sa intalnim si parintii pentru ca ei sunt cei responsabili pentru binele generatiei in formare. La activitatile de muzica si miscare pe care le propunem celor mai mici dintre participanti (1-4 ani) sunt invitati si acestia. Pentru ca ei reprezinta tot universul copiilor si trebuie sa invete sa se joace impreuna, sa fie creativi si sa foloseasca orice prilej pentru a se dedica lor intr-un mod cat mai frumos.

Parintilor de copiii mai mari (4-12 ani) dorim sa  le transmitem importanta creativitatii in procesul de formare a copilului si sa le dam incredere ca ideea potrivit careia numai copii talentati trebuie sa aiba acces la astfel de programe este total gresita.

Dam astfel intalnire copiilor cu varste intre 1-12 ani in zilele de 19 si 26 august 2013 in Parcul Sebastian, cu sprijinul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 5. Pe parcursul intregii zile vom derula ateliere de pictura, modelaj in lut precum si muzica si miscare, intrarea fiind gratuita.

Ne incearca emotii placute gandindu-ne ca ne vom intalni cu un numar foarte mare de copii si parinti, fiind la primul eveniment de acest gen pe care il organizam. Vom fi acolo pentru voi toti, cu muzica vesela, culori optimiste si idei frumoase ce urmeaza a fi transpuse in lut de mainile mici ale copiilor.

Haideti sa fim creativi impreuna in Parcul Sebastian!

Mai multe detalii despre eveniment si programul acestuia gasiti aici:

http://feelsmart.ro/evenimente.html

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s